Ucitavanje, molimo pricekajte :)
 • slidebg1
  Za najlepsi dan
 • slidebg1
  Dekoracije balonima
 • slidebg1
  Agencija
  za
  organizaciju proslava

O nama

Upoznajte se nasim radom i asortimanom

Kompanija

Dobrodosli na sajt tima koji se trudi da Vasa masta postane stvarnost u najvaznijim dogadjajima u zivotu. Visegodisnje iskustvo i vrhunska izrada svih nasih dekoracija potvrdilo je prezadovoljnim na hiljade nasih kupaca. Postanite i vi deo njih. I nezaboravite vase je da uzivate,ostalo na nama. Dostupni smo na prostoru cele Srbije i dalje uz dogovor, a ekspozitura nam je u Nišu.

Vencanja

U raznim delovima Srbije, svadbeni običaji se manje ili više razlikuju. Na venčanje je najčešce pozivao momak koji je pripadao mladinom ili mladoženjinom rodu, koji je sa sobom nosio okićenu bukliju u kojoj je vino ili rakija. Očekivalo se od domaćina koji se poziva da se prekrsti, otpije malo iz buklije i da kaže: „Daj Bože da su mladenci živi i zdravi, da ih prati sreća i ljubav, da ove godine venčamo, a iduće krstimo".

Rodjendani, Proslave

Vaznim dogadjajima treba odati duzno postovanje i uciniti sve sto je u moci da njihova svecanost ne oskudeva a u tome Vam moze pomoci tim Dekoracije Sirena bilo da su u pitanju rodjendani, krstenja, ispracaji, dekoracije prostora za konferenciju i slicno.

Nasa ponuda

Bilo da se odlucite za sveze cvece, balone, cvece pravljeno od papira ili materijala, dekoraciju staklom, vocem, peskom, figure od stiropora ili sta god Vam istrazivanje na internetu ili masta stvori ideju, saopstite nam i cak i ukoliko do sada nismo imali priliku da na takav nacin dekorisemo potrudicemo se da Vam ispunimo zelju.

Kontakt

Budite slobodni da nas pozovete za sve informacije koje su Vam potrebne!

Obrenoviceva BB, Novi Podzemni prolaz, lok. 65 (pri ulazu kod Kazandzijskog sokacete), Nis, Srbija

+381 63 88 54 007